Gurkspad…

Idag ska det var en glad dag har jag bestämt mig. Det gjorde jag i och för sig redan igår och har jag lovat så håller jag det.

Vaknade och fick träffa mina två fina pojkar innan de gick till skolan, bara det är lycka. Kom ut en sväng med Stella och fick se de fina löven som ligger i alla regnbågens färger, lycka. Diskmaskinen som gått på under natten hade diskat kaffekannan, stor lycka. Hallgolvet blev kart idag då fogen har torkat, härlig lycka… Ja, jag kan hålla på så här i evigheter men det kommer ju inte direkt bli roligt att läsa. Så jag sammanfattar det hela med att det händer en himla massa bra grejer i all bedrövelse!

Har nu vilat min fot tre dagar och det har ju gett resultat, inte lika ont idag. Känns skönt, men så tänker jag att jag kan ju inte sitta still resen av livet. Bra att komma till doktorn på måndag och sen får jag se vad som händer efter det.

I kväll har Jönköpings hus nr 10 föreningsstämma borta vid kungsporten. Så kvällen kommer jag och Thomas tillbringa där med många andra medlemmar medan Outi och Alexander sitter vakt hemma hos oss med Liam och Noel. Fixande och trixande, men det blir ju bra till slut.

Nu är det inte rörigt bara i kök, sovrum, kontoret, Liams rum, Noels rum och hallen, utan även i storarummet. Igår kom Thomas hem med ett nytt skrivbord som ska vi ska ha i stället för det vi redan har. Lyx, det är höj och sänkbar skiva. Men som sagt, kontoret utspelar sig ju för tillfället inte bara som kontor, utan även som en garderob så det är fullt här. Detta gör att det gigantiskt stora skrivbordet inte får plats just nu på kontoret och då står det ställt i storarummet. Kontentan? Det är ett rörigt hem på gräddhyllan och jag ser knappt slutet på det…

Det är till och med så att almanackan behöver fler dagar för att vi ska hinna bli klar det här året är jag rädd för.

Nu ska jag ta och skura golvet i köket, maken har spillt inlagd gurkspad och det kladdar fast jädra när man går där ute i köket…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.