Häfta och tejpa ihop!

Fy fasen vilken pärs…

sjukÅter igen sjukstuga här på gräddhyllan och åter igen är det just jag mammarika som är drabbad. Funderar på om det ligger någon snuvig förbannelse över mig, då det endas är jag som blir drabbad. I tisdag gav jag i alla fall upp hoppet om att slippa gå till vårdcentralen för det var sjukt jobbigt att andas och hostan ska vi inte tala om.

Ja, så idag vart det sjukdag, vilket jag stör mig på då jag har massor att göra i gruvan och inte bara gruvan. Vi har ju tävlingen som pågår för fullt och så hade jag äntligen kommit igen med hård träning och så kom skiten igen…

atjooMen nu är jag ledig efter idag och fram till måndag då jag ska bege mig och åter inta min position i gruvan och göra det jag är bra på ”jobba”. Så helgen kommer jag ta igen förlorad sömn (går inte säger de, men hoppet finns) och få tillbaka min ork så jag är fit 4 fight tills nästa vecka både var det gäller gruvan och tappa.

Hur som helst, Noel gjorde en luring igen. Vet inte vad det kommer bli av han (skådespelare kanske). Han hade sovit i lördags till söndags hos en kompis och då vet jag ju att det blev sent. När en liten kille på nio år inte sover som en nioåring bör så brukar det ju visa sig efteråt.

Så jag visste att Noel skulle vara tröttare än vid vanliga fall i söndags men han skrämde skiten ur mig och jag trodde han började bli sjuk av trötthet. Jag ligger och vilar och Noel kommer fram till mig helt vit i ansiktet med hängande ögon och lila-blå under ögonen.

images-2Han tittar på mig och fråga om han ser trött ut (vilket han gjorde) men jag tyckte han såg sjuk ut, alltså sjukt trött nästan intill döende… Han kan knappt prata och jag frågar vad det är med han och börjar bli orolig på riktigt.

Då brister den lilla skitungen ut och säger högt med ett leende på läpparna: Ahhh.. där lurade jag dig mamma. Jag hittade en sådan där sminkborste och tog den under ögonen…

Ja, min lila ögonskugga med lite lätt brun tusch gjorde susen på borsten gjorde susen på Noel. Hur tusan kommer han på att bara göra en sådan grej alltså?! Det är Noel i ett nötskal.

Tror Ni att det slutar där med Noel?! Precis, det gör det inte för det kommer mer såklart…

I tisdags kväll (såklart när han ska vara i sängen för natten) så höll han på och fixa och trixa, upp ur sängen och ut och in lite var stans här i lägenheten. Sa till han säker tio gånger att det är tid för sova…

Nejdå, Noel hade inte tid att sova, för Noel hade ju fått en idé  som poppat upp någonstans långt där inne i hans finfina skalle. Och när Noel får en idé så kan han ju inte släppa det innan han har slutförts det.

Så när Thomas och jag sitter där i soffan och glor på tv (precis som ett gammalt gift pensionärspar) så kommer han inte och fråga om han är cool!!!

häftapparatCool och cool, skitungen har tagit en hel t-shirt och klippt sönder totalt, men inte så totalt att det inte gick att ha på sig. På det hade han gjort en tuppkam med sin kalufs och ställde sig framför oss och frågade om han var cool. – mamma, jag ser ut som en punkrockare nu, visst är jag cool.

Försökte säga till att det är INTE okej att klippa sönder HELA t-shirtar. Då säger skitungen. -mamma, jag behöver bara en till för att det ska bli riktigt coolt. NEJ, skriker jag och Noel ger ju inte upp i första taget och försöker med mild röst få till ett okej från oss då han säger. -men mamma, jag ska ju bara häfta ihop den med den här… Är Du galen sa jag… -men kan jag få tejpa ihop den då…

Svaret får Ni räkna ut själva…

Liam, ja han är det inga problem med. Han vet jag vart jag har… Mest framför datorn eller ute i backen vid dalen nu för tiden. Inga konstigheter där inte, lugnet själv.

Gött att en av de två är lite mindre ”cool” för att mammarika ska orka med att hinna med denna Noel!!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.