Hajleverolja, är de bra? Ja, de hoppas jag på…

En dag har gått och jag har kommit hem till rätt adress…

Började fundera ett tag om jag verkligen hade kommit hem till rätt adress idag. Är ju lite virrig i och med att jag inte är helt piggelin men det var inte därför som jag trodde att jag kommit fel.

Mina fönster har varit väldigt skitiga det sista och det beror säker på allt regn som varit och att jag inte haft ork att ta tag i och putsa de det sista. Men när jag kom hem så kunde jag se ut genom både vårt sovrum, tv rum och gäst/data rum utan problem… Funderade på om jag kommit lite, lite fel…

Men så hör jag små barna röster som ropar hej mamma… och så tänkte jag kan det vara fler som har så härliga barna röster som jag har?! Nej det kan inte vara möjligt och när jag står där i hallen på väg ut igen så kommer Thomas ut från badrummet ny duschat och fräsch. Då förstod jag att jag var i rätt lägenhet och att det var mina barn och min man som var här.

Hur kom det sig att det var så fint och rent på fönstren då? Jo, min man min kära man hade tagit tag i detta fönster putsande idag när han var ledig från jobbet. Han ville överraska mig och tyckte att det inte var så lämpligt för mig att stå och putsa alla dessa fönster vi har. Jag var och är stum fortfarande och jag tänker. Hur är det möjligt att jag har funnit en så fantastiskt man? Vilken tur!

Ja, sen så har Thomas humor med och jag fick till och med skratta innan det var dags för Thomas gå på styrelsemöte. Han säger lite i förbifarten att köket inte riktigt klart än för det gjorde han bara lite slarvigt och ska ta om sen. Jag blir mer än förvånade och säger… Men snälla det behöver du ju inte ta allt på en gång, det är ju helt toppen att du har börjat. Då säger han snabbt, okej jag ska vara ärlig jag har inte börjat men det lät bättre att jag sa att jag hade gjort det… Det var då jag började skratta!

Så nu har jag lagt de små och det blir en tidig kväll för i morgon är det förskolan kvart över sex. De behöver sin lilla sömn för att orka med både förskolan och sig själva. Sen ska jag jobba över lite så de kommer att ´få stanna länge i morgon. Jag ska ha medarbetarsamtal så jag ska stanna kvar efter en stund.

Satt och förberedde mig så fint innan på detta lilla samtal för jag vill vara väl förberedd den här gången. Förra gången vart det pankaka av hela samtalet och det vill jag inte vara med en gång till om utan nu har jag skrivit ner två a4 sidor om saker som både är bra och dåligt för jag är så virrig nu att jag glömmer lika fort jag har kommit på något.

 

Har börjat med idag att ta med mig ett block i som jag antecknar hela tiden i för jag glömmer saker på vägen och det börjar bli ohållbart. Så nu ska jag börja med en ny strategi och hoppas att det hjälper, vill ju inte verka som om jag kommit i någon slags tidig demens…

Ska själv hoppa i duschen snart och slänga mig i soffan en sväng för jag är så trött. Märks så väl att jag hostat flera nätter nu och hur det påverkar ens sömn. Kommer inte ihåg att det var så här jobbigt när barnen var små och man skulle upp och amma eller byta blöja eller vad det nu var som störde. Fick för mig att jag var piggare men det kanske jag inte var?!

Hoppas hinna få ihop det med en lunch med Outi i morgon mellan jobb och samtal med chefen. Blir på så mycket bättre humör med lite mat i magen och tror nog att hjärnan arbetar så mycket bättre. Det vore gott med lite sushi och fisk ska ju vara bra för hjärnan så jag kan ju ta de med lax på…

Sen efter denna långa dag i morgon igen så är jag ledig fredag lördag och söndag, då ska jag passa på att vila upp mig och friskna till ordentligt!!! Äta massor av vitlök och massor av vad som nu kan vara bra för immunförsvaret. Just nu knaprar jag på hajleverolja tabletter från hälsokosten som jag har hört ska vara bäst och bättre för influensa och alla andra förkylningar som finns och det tror jag starkt på! Så bra att ha en vän som jobbart inom hälsokost tillverkning som talar om för mig och ordinera hur många och vilken sort… Tack Alexandra min kära vän!

Andras dårskap är den klokes visdom.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.