Hakuna Matata

coffeeMmm… kaffe i min ensamhet (önskvärd ensamhet ska tilläggas), frullen avklarad och nu är det bara kvar att ”fånga dagen”.

 

 

Ska bli skönt att få hem Noel som sovit hos Teo inatt, har ju inte sett han sedan i fredags morse. Liam har varit hemma här med oss, men det har ju inte hjälp föga mycket att få umgås med han då han har total abstinens av minecraft på min dator.

eggsHar ju varit en aning slapp den senaste tiden med just speltider för Liam (skuldkänslor över att jag inte är den perfekta mamman), men saken hör ju till att jag varit däckad i veckan som varit och inte orkat ta strid i frågan om dataspel…. Är det så att man ska känna skam då?!

hönaHur som helst, nu är det lördag och maken och Liam har åkt för att köpa självpickarshönors ägg, tror jag i alla fall. Kan ju i alla fall utan att ljuga säga att det är närproducerade ägg som är så inne 2014… Mellan gräddhyllan och Trollskogen finns det en gård som säljer sina ägg, ja även potatis så det kommer de också komma hem med. Men deras tur tar icke slut där inte, nej de ska även åka och tvätta av bilen en aningen då den ser (på ren svenska) för jävlig ut och då både ute och inne. Men idag lägger de mer fokus på utsidan.

Sen i eftermiddag slipper ju mammarika att laga middag till familjen (såå skönt) då vi ska åka och gratulera vår lilla guddotter Sarah som har fyllt full hand.

sandmannanHar börjat läsa en ny bok och det är en sådan där bok som gör att jag blir näst intill lite rädd… Måste liksom andas ut ibland då det bli så spännande och den började med sådan spänning att jag var tvungen att sluta en kväll när jag läste. Inte ofta man hittar sådan böcker men den här boken av Kepler ”Sandmannen” är just en sådan bok. Sist jag råkade ut för det var när jag läste ”Odjuret” av Roslund & Hellström. Då gjorde jag något som jag inte trodde jag skulle göra…

odjuretBörjade läsa och insåg att jag blev så tagen att jag inte kunde läsa mer och valde att avsluta den och gav bort boken. Det jag inte fattar sen är att jag glömde bort att det var den jag tyckte var så otäck att jag gick och köpte den igen… Varpå att jag inte hade mage än annat än att läsa ut den, vilket jag är glad för att jag gjorde då den var så himla bra. Så om Sandmannen fortsätter resterande 400 sidor som den gjort de första 80 sidor kommer det bli bra läsning och framför allt spännande läsning. Den tidigare boken jag läste var ju Strindbergs Stjärna och den var liksom inte riktigt min favorit. Superbra i början, men efter att den börjat spåra ut om (kanske inte ska avslöja?! Nå, jag gör det ändå) mer fantasi så kände jag att det inte var vad jag gillar. Men jag läste ju så klart ut den, för har man kommit mer än halva boken vill man ju dock veta slutet.

Och med det slutet är det även slut här… Nu lite uppdatering för min del vad som händer i OS… På återseende!!!

hakuna matana

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.