Hål att stoppa pengarna i!

 

Idag var eller rättare sagt är det måndag och måndagen den 20 september. Mammapengen har kommit så som den bär och det är ju mammarika glad för. Idag har jag varit tillbaks på min arbetsplats och det kändes skönt efter att ha varit borta väldigt länge.
Men i morgon är ställningen återställ och jag hoppas verkligen att detta kommer hålla i sig länge nu. Alla vi Jonssona ska till våra ställen och göra vår dagliga arbeten. Jag till gruvan, Thomas till Wonka fabriken, Noel till förskolan och till sitt älskade Eldenavdelning och sist men inte minst Liam till sin skola.
I morgon är det mer saker som händer och jag hoppas även där innerligt på att det ska rulla på utan problem, bilen ska besiktigas och man vet aldrig vad de har att anmärka på men när de väl gör det brukar det i alla fall vara dyrt och det finns inte plats för det nu. Nu kommer vintern och då ska det köpas in bra vinterkläder till barnen och då finns det inte i min budget plats för en bilreparation.
Sen så behöver mammarika nya dojhor så hon kan jobba vidare i gruvan utan att behöva gå konstigt och kanske en jacka för att hålla kylan borta, men det får jag väl ta vid ett senare tillfälle. Tänkte även att vi skulle inhandla en födelsedagspresent till vår lilla Noel så pengarna finns att stoppa i andra hål helt enkelt!
Nu till soffan innan sängen…
 
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.