Hål i rumpan!

Nu har jag lämnat av mina små prinsar på förskolan och tagit mig hem på den isiga gångstigen helskinnad. Det var endast Noel som gjorde vurpa idag men allt gick bra och inga sjukhusbesök behövdes.

Köpte en ny overall till Liam för några veckor sedan som var jätte fin och verkade bra med väta. Nu när jag tog på han den på förskolan för att han skulle ut och åka pulka så såg jag att det var ett litet hål i rumpan på han alt Åhh så surt det är. De åker ju på bar backe och klättra i träd och snår, men jag önskade ju att den skulle klara hela vintern ut…

alt

Få se om det går och göra en nödlösning och sätta dit en lapp eller något, annars så får vi köpa en ny till. Liam älskar ju att klättra och röra på sig så det är väl bara att inse att Noel inte kommer att få ärva så mycket mer kläder snart av Liam. det är ju tur att Ullared finns inom räckhåll!!

Hej vad det går i backar och snår!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.