Håll tummarna!

Usch, det är allt för tyst här nu…

… Är inte så van att det ska vara så här tyst en söndag hemma på gräddhyllan. Men det finns en förklaring som det så ofta finns.

klocka

Noel har jag ju inte sett sedan igår när han gick till Teo för att sova över, så det ska bli skönt att få hem han sen när de lekt klart ute.

Sen blir det min tur att få mindre tystnad och Thomas får sin egentid. För i eftermiddag hade jag tänkt ta med mig Liam och Noel på filmen Frost och de ska inte bara gå med mig, de kommer att ha med sig Pascal och Teo, jag kommer ha med mig Katta såklart. Ja, det ser jag fram mot. För nästa vecka är det åter igen gruvarbete och då hinns det inte med en massa lyxiga bad och filmstunder inte.

 

sportlov

tummenDet är ju vecka 7 i morgon och vecka 7 i Jönköping innebär ju att det är sportlov. Har lagt in om två semesterdagar i fredags, så jag hoppas att de har blivit beviljade när jag kommer till gruvan i morgon. Så håll tummarna där ute, barnen behöver sovmorgon (eller mammarika, men det låter bättre och säga barnen).

Friden är slut… Två dyvåta kids med en massa geggamoja på både byxor och jackor kom in, det betyder ARBETE för mammarika!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.