Halsbränna gör ont…

Usch å fy… Från att vara pigg som en lärka, hur kan man gå till att känna sig som ett utsketet äpple?!

samarinI natt vaknade jag med värsta magont, kändes som jag hade åkt på maginfluensa eller något i den stilen. Men det slapp jag och tackar gud för det, men däremot har jag åkt på värsta febertoppen idag och ont i kroppen så in i tusan. Mycket märkligt och råga på det så åt jag lite kvällsmat nu då jag inte kunnat äta på hela dagen och åkte på halsbränna jädra… Varför jag?!

eldHade krypet ner till kojs innan, även om jag sovit hela dagen i princip. Men det gick ju inte ligga kvar där inte med den halsbrännan. Så upp och letade i skåpen efter Samarin och nu väntar jag på att det ska lägga sig det värsta.

 

Märkligt nog så var det inte bara jag som åkte på detta märkliga lilla rackartyg med magont och trötthet. Nej, Liam gick visst och la sig vid halv åtta igår kväll då han inte vart piggelin berättade Thomas för mig när jag kom hem sent efter en mysig kvällsstund hos Frida…

25283_orig

Hopps nu i alla fall att det ska gå över på mig, Liam är piggelin igen vilket jag är glad över. Inte kul med sjuka barn och inte är det kul för dem heller. Sen är det ju inte många dagar kvar i skolan, så det vore nog kul att få vara med tills på fredag med för Liam.

dopHar i alla fall haft en kanonhelg med finaste Jonsson/Björk/Johansson folket. Har även nu blivit på papper gudmor åt Grynet, så det har bara varit helt perfekt förra veckan.

Kommer mer om detta med bilder när jag är piggelin igen och orka ta tag i att lägga över fotona som snälla Nille tog åt oss då vi nu stod där framme i kyrkan. Hoppas på att detta redan ska ske i morgon, för nu är jag ledig och vill vara piggelin som resten av alla friska människor!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.