Halvlek & några klassiker…

Halvlek, ja det blev det igår kväll när jag väl gick och la mig för då började jag läsa i boken som jag har hållit på med snart i två tre veckor. Där låg Thomas och jag som ett gammalt pensionärspar och läste inpå småtimmarna innan det var dags att sluta ögonen.

Nu är jag halvägs in i boken som handlar om Andreas Carlsson och det är en lite seg bok, inte dålig och inte bra. Jag tror det beror på att jag inte kan alla personer som han skriver om i boken, är inte inne så på låtskrivare i världen och håller inte koll på vem som har skrivit vad. Vet inte vad jag hade förväntat mig när jag fick för mig att den skulle vara toppen bra, kan hända att reklamen och att Andreas är en sådan offentlig person som gjorde att jag köpte den… Men i alla fall så ska jag läsa ut den och det snart så jag kan hugga i de andra som ligger och vänta på mig.
Tisdag, en tisdag då vädret för mig är skittråkigt, jag säger som Liam har sagt i några dagar i sträck nu: Nu tycker jag att påsken kan komma så vi kan gå vidare till sommaren. Det häller jag med Liam till fullo om nu får nu är det allt en segdragen vinter och våren känns fortfarande lite, lite avlägsen.
Igår satt jag och lyssnade lite på gamla låtar, det var min gamla kompis Calle som åter igen fick mig att rota i arkivet i huvudet över lite låtar. Fann några gamla godingar på youtube som ljöd över högtalaren som vi fått låna av Tommyboy och Tommyboy som för övrigt älskar FBK har det nog inte så lätt när det går bättre för HV71.
Några av mina valda låtar:
1.       Fatboy Slim – The Rockafeller Skank
2.       Foreigner – When it comes to love
3.       Yazoo – Don’t go
Det var tre av några jag valde ut som fortfarande är bra än idag, fast dessvärre lyssnar jag inte så ofta längre på musik som jag gjorde förr för tiden räcker inte till.
Idag är vi lediga och jag har inte en aning om vad som står på schemat för vi har noll planerat och lika skönt är det. Tanken var att jag skulle hjälpa Anna flyttstäda sitt hus men det har ed gjort klart i helgen så det slapp jag…
Nepp, nu ska jag ta mig i kragen och se vad jag, Liam och Noel kan hitta på…
Tiderna blir sämre, säger de gamla. Tiderna är som alltid; det är de gamla som blir sämre.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.