Halvlek in på lördagen!

 

Nu är det halvlek in på lördag och det ser värre ut nu än när vi började göra vårt röj. Fast nu tar vi det från grunden och jag vet att slut resultatet kommer bli kanon och jag kommer bli en nöjd mammarika på gräddhyllan.
Idag lät jag Thomas sova fram till tio för att han skulle bli riktig pigg och alert. Är Thomas det så brukar det inte vara några problem att få med mig han på att börja göra en massa röj och annat nyttigt i hemmet. Ibland blir till och med Thomas mer engagerad än vad jag är och det är näst intill omöjligt…
Men som sagt det kan Thomas bli och idag blev han det för nu röjer han ut allt ur den stora garderoben för att sedan damma av hyllorna och sen lägga tillbaks allt igen. I detta arbete kommer det fram en massa saker som vi lagt undan för att vid ett senare tillfälle ta fram och göra i ordning och det hände idag.
Så nu är barnens hockey klubbor uppe på väggarna med alla autografer från HV71 spelarna. Till barnens glädje och till min glädje för nu behöver jag inte tjata på barnen att de inte ska springa in i gardroben och ta fram dem.
Sen har jag packat i två stora Ikea påsar saker som ska tas med till torpet så nu kommer inte det ligga och ta plats mer, så skönt så befriande.
Nu ska vi visst ta paus och äta lite glass, så hej hej!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.