Halvlek…

Ja, nu är jag i halvlek…

Nästan packat klart allt för barnen som ska med på campingen, kan inte packa allt för lite behövs användas innan. Nu ska jag packa det vi ska ha med oss till Stockholm men där ska vi bara vara en natt så det blir ju inte så svårt. Jag har till och med varit så förutsägbar att jag har packat ner regnkläder ifall det skulle ösregna i morgon eller på söndag.

Söndagen ska jag och familjen tillbringa själva, vi vet inte vad vi ska hitta på än men det är det som är lite kul. Det var så länge sen vi gjorde något själva så det ska bli extra kul. Men på lördag ska familjen Persson/Murangurak följa med och utforska Gröna Lund, det ska också bli jätte kul.

Jag har inte varit i Stockholm på så många år att jag inte mins hur det ser ut, jag kommer förmodligen se ut som värsta turisten men det bjuder jag på…

Nu har jag stekt pannkakor som vi ska ha som färdkost i morgon. Frukosten ska vi ju få i Skänninge och jag pratade lite med svärmor innan och hon hade bakat bröd, så go hon är mot oss. Men sen innan vi åker in i huvudstaden för Sverige så stannar vi och äter en liten lunch som vi har tagit med oss. Därefter så checkar vi in för att sedan bege oss till grönan. Om allt går som planerat ska vi ta färjan över. Det skulle väl vara det smidigaste om jag har fattat rätt från alla håll och kanter.

Nu ska jag göra sista rycket som det heter… Jo en sak till min kära make har köpt 1 veckars surfande till vår camping, undra hur mycket Kitty och Alice ska få hyra det för???

Det finns mer här i livet än att öka hastigheten på det…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.