Happy, happy, happy!

Nu är jag jätte glad, så jag var bara tvungen att komma hit och skriva om det. alt

Det har ju inte varit den bästa dagen med de små för de har testat gränserna, men nu har det vänt.

Thomas kommer hem och är jätte glad han har fått en fin klocka av sina arbetskamrater i present idag. När han satt och åt så kom de och sjöng för han helt oväntat, det uppskattade han så mycket sa han. Så helt dum som chef kan han ju inte vara då hehe…

Sen sa han att nu ska jag åka till sortergården och slänga en massa skräp vi har i källaren! Bara så där, blev ju helt paff och överlycklig av att bli av med denna skit som vi har samlat på oss. Det här gjorde mig så glad och det som hjälpte till var att barnen kom tror att jag varit arga på dem idag och sa. Mamma jag älskar dig jag vill kramas, båda två. Då kan man inte annat än att bli glad igen! alt

Så lite kan göra så mycket för en och tur är väl det att det inte behövs guld och diamanter för att få ett leende på läpparna!

Go och gla, lite kexchoklad!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.