Har Åkarfrun tagit min make?!?!

 

I kväll insåg jag att jag har fått rejäl konkurens, nu är jag rädd att mista min make till den här lilla, starka, blonda kvinna…
Den här kvinnan ser kanske inte så stark ut men är en skorpion, eller råtta det är bara att välja. Jag beundrar henne men samtidigt skrämmer hon mig nu. Trodde det skulle hjälpa att hon är en ”Fru”, ja inte bara en Fru hon är en ÅkarFrun.
Denna ÅkarFrun har snott min makes uppmärksamhet rejält och idag kom jag på han med att vara otrogen…
…Sidan var öppen på datorn när jag kom hem och där var hon, hon ÅkarFrun i egen hög person. Först fattade jag inte men sen insåg jag att MIN MAKE sitter och läser Åkafruns blogg och Då inte bara nutidens blogg utan har börjat från scratch.
Och när jag sa: Sitter Du här och läser Åkarfruns blogg?!?! Japp, och snart är det nog dags att börja kommentera!!!
Kommentera tänkte jag?!?! Det har då fasen inte hänt på min blogg!!
Mm, ska jag vara orolig?? Har min make en bloggäffär med denna praktfulla, ärorika Åkarfru?!!
Ja, jag får se upp, men en ska håller jag med om… Åkarfrun rockar, hon bloggar och det bra!
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.