Här är jag…

 

DSC_0120Usch, så länge det var jag tittade in här… Inte haft så mycket nät det senaste och inte ork för den delen heller. Men suget har nu hållit på ett bra tag och min kära maken som äntligen har kommit till paradiset efter nästan tre veckor har nu satt igång nätet från min mobil (han har glömt laddaren till iPhonen på gräddhyllan, hade han haft bästa samsung så hade det inte varit svårt att lösa med urladdat batteri) och startat upp sin kära mac för min skull… Det är kärlek det!

DSC_0185

Det har hänt mycket sedan jag tittade in här och jag tror inte jag kommer ihåg allt vad som hänt. Men en del har ju lyckats fastna i min teflonhjärna. Liam är mer än duktig på att använda sin korsett, måste verkligen säga att jag är superstolt över min fina lilla Liam.

DSC_0232

Inte bara att han använder sin korsett bra, han har hjälpt morfar med så mycket ved att jag tror att han har byggt muskler som en skogstokig huligan.  Idag så satte jag igång att klyva upp en rön som varit ett gigantiskt stort träd innan det föll efter att Thomas, Stefan och pappa Rolf fält det. Räcker säkert att hålla oss varma halva vintern. Men jag gjorde icke det allena, nej min lilla flitmyra Liam vart till stor hjälp och om jag inte dra till så gick vi nog iväg med en si så där 14-16 kärror med kluven ved ner till ladugården. Stolt och nöjd med det svettpasset idag. Avslutade det med en härlig saunastund tillsammans mid mina tre favvokillar och Stella. Knut och Seppo ville hellre stanna ute och leka i det fria.

DSC_0300

I veckan som var hade jag besök av en fin gammal före detta jobbarkompis och två jobbarkompisar som fortfarande jobbar kvar (tack för det). Alltså Jessica som har börjat på nytt jobb hade med sig sina små underbart söta hundar Pussel och Pebbels, Frida hade med sig sina fina och roliga söner Viggo och Melvin och Johanna hade bara med sig en av sina två töser (den lilla var hemma med feber) och det var söta Ebba som fick följa med till paradiset och tillbringa en hel dag med mig. Så kul och så glad jag blev när de tittade till mig här i ensamheten. Saknar mina arbetskamrater nu, känns att jag varit borta sen mitten av juni nu…

DSC_0595

I fredags så fick vi också finbesök av Anna, Stefan, Bobo och Lakrits som stannade till efter lunch idag. Så himla kul att få träffa de där godingarna som nu mer är östgötar igen. Bobo är så himla go och glad. Han trillade och fick en dunderbula i pannan, men efter någon minut vart han lika glad som han var innan han rullat runt på bergsstenen utanför knuten. Ja, det vart ju lite små skrapsår, men det här väl små barnakinder till när de utforskar världen.

DSC_0705

Knut (hund) var mer intresserad av Lakrits, för tänk vad det hade varit gott med katt till lunch… Tur att det finns rum att stänga in de i. Vi fick helt enkelt göra ett schema på tider som katt fick vara ute och katt fick vara inne efter att Stefan fått klättrat upp på en stege och tagit ned Lakrits som blivit jagat av en hungrig Knut.

DSC_0864

Det var dock inte tomt här i paradiset i torsdag heller. Nej, familjen Strandqvist kom på dagsbesök vilket var mer än trevligt… Det var supertrevligt att ha de här igen för sist vart vid midsommar… Ska nu tänka på Strandqvistarna som nu intar jobbläge i morgon igen efter fyra veckors ledigt både i Sverige och Finland med och utan mygg.

DSC_0974

Nä, nu ger jag upp… Delar med mig av några bilder från tiden som varit. Med kommer när jag åter i på gräddhyllan och har min kära dator som jag känner mig mer säker med än vad jag gör med makens mac!

Tack och hej!

 

Det här inlägget postades i Blogg, Torpet. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.