Har jag blitt Tant Jonsson?!?!

 

Åså är kvällen här, dagen har gått så fort och jag har inte hunnit reflektera så mycket alls närjag tänker efter. Barnen fick jag träffa en liten stund efter att jag kommit hem från arbetet och det var kul.
Jag tror allt att mammarika håller på att bli gammal för i morse när jag fort till jobbet och körde bilen vart det snor halt och mammarika blev lite rädd. Jag kröp fram och det var så många bilar som körde om mig att jag tappade räkningen. Det är inte det som gör mig till lite äldre utan det var mer tankarna som for runt i mitt huvud på vägen ner…
… Mina tankar som for runt trodde jag aldrig skulle kunna hamna i mitt ljusa huvud men nu så har de kommit och jag är rädd för att i min ungdom kallade dessa tankar för lite tantiga eller än värre kärringsaktiga.
 Jo, jag tänkte att ska det vara så här halt så kan man lika gärna ta bussen för att slippa och köra. Det kanske i sig inte är så tantigt men de tankar om kom efter är det varning på. Jag såg mig själv om si så där 10 år be Thomas köra mig för att jag själv inte ville köra ute när det är snö. Utan jag ska bli en sån där som sitter bredvid och tjötar på gubbgen när han kör i stället och glömmer bort hur det är at köra på vintern. En sån där som tar bussen i vårt och torrt och sen för gubben köra mig dit jag behöver komma med bil, det var den bilden som skrämde mig!!!
Tycker att det har varit kallt idag, eller rättare sagt att jag blev lite frusen i förmiddags och efter det har jag inte fått tillbaks värmen i min kropp, så det är ju en himla tur att jag har ett varmt hjärta!
När jag kom hem luktade det pankakor ända ut i trappen, Thomas stod med stekspaden i högsta hugg och stekte pannkakor till Liam och Noels glädje. De har fått fnatt på ett nytt recept med pannkakor i Nalle Puhs kokbok och om jag får uttala mig om dessa pannkakor (och det får jag ju) så smakar de superbt goda. Lite smak av citron för man ska riva ner skalet av en citron i sen är de väldigt mäktiga för de är lite tjockare än vad de är mot de vanliga som jag brukar göra.
I morgon är både jag och Thomas helt ledig och då ska även Liam och Noel få vara hemma från förskolan. Detta ser jag fram mot och jag ska även passa på att åka till A6 för att göra en massa ärenden.
Jag ska inhandla en ny mössa, har hittat en så snygg Peak performance mössa på Intersport för det behövs. Min fina gamla Lindbergs mössa har dessvärre fått kaffe fläckar på sig efter en dag u pulkabacken som inte vill gå bort, hur det nu gick till vet jag inte!?!?  
Sen ska jag köpa en blomma som kära Kicki ska få, lilla Åkarfrun ska bjuda tanterna och mig på lite mys hemma hos henne i morgon och det ser jag fram mot. Ja, det var väl Allers vad som ska göras på A6 i morgon men det är nog det och sen blir det säkert lite fönstershopping kan jag tro!
 
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.