Hastighet…

 

Onsdagen har masat sig förbi i ljusets hastighet, men jag hann med allt som jag skulle göra… Tror jag är väl bäst att påtala då minnet kanske har svikit under dagen.
Inte bara det som har varit en hastighet hos oss… Julen är här om två dagar och jag tyckte inte det var allt för länge sen som det var jul eller semester… Det innebär ju dessvärre att när tiden går så fort så går det lika fort i mammarikas kropp för att äldras, tur det finns ”anti rynkel” att köpa på Kicks alt
Idag var första dagen på väldigt länge som Liam var ute, han bad om det idag och han hade inte någon feber så jag skickade ut han så att han fick göra av med massor av energi. Dessvärre vart det inte tillräkligt med energi då Liam och Noel fortsatte att kivas när han återvände in i värmen igen.
Det var inte så lång stund då han kom in och sa att han frös och jag som tyckte att det inte var så kallt som det har varit, men han har ju i och för sig bara varit inne det senaste och har nog då blivit van vid innevärmen som är så go och skön.
Efter att ha gjort mina ärenden han jag även åka upp och titta på Outis nya kontor och lokaler som det var invigning på idag, så fint det blev…
Thomas har varit och handlat in julmaten så nu har vi bunkrat upp så det räcker till ett helt kompani för Kitty var även och lämnade sin del som hon skulle göra på vårt lilla stora julbord. I morgon tänkte jag att jag skulle passa på att vara en liten husmor, jag vet ju att jag har talangen någonstans där inne i mig. Det gäller ju bara att hitta den, hehe!
Har ringt tomten idag och jag hade tur, jag fick tag i han även om det är bråda dagar för han just nu. Tur är att han hade tid och komma hit då han såg att hela familjen Jonsson hade varit snälla i år och inte bara det vi hade ätit upp vår gröt med… Måtte det bli många klappar till mammarika då för hon har varit extra snäll i år…
Ja, jag får väl erkänna att det har ju även Thomas och de små busfröna som inte kan vara sams just för tillfället men det har ju inte tomten sett utan bara de snälla dagarna.
Ja om jag skulle ta och slå in de sista klapparna så allt det är klart… Jo, men det gör jag!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.