Heidi, hej, hej på Dig!

Okej, redan kväll och jag har inte gjort hälften av vad jag hade tänkt göra i kväll. Thomas skjorta hänger på dörren och hånler mot mig. Jag lovade i ett svagt ögonblick att jag skulle stryka den åt han då han är på möte i kväll…

Så jag får helt sonika ta tjuren vid hornen och lyfta arslet från stolen och sätta fart snart om jag inte ska komma i säng allt för sent. Det är ju tidigt i morgon till gruvan, innan tuppjä….en hinner gala kan jag tro.

Brukar inte vara en människa på bussen ner till Centrum när jag åker så tidigt som jag ska göra i morgon. Inte nog med det, det kommer bli en sketans lång dag då efter som det är föräldramöte på skolan ända fram till 19:30. Fatta inte hur jag ska orka, men jag får väl leta upp en Swedish Match sticka och sätta i ögongluggarna om det vill sig illa.

På tal om dessa stickor så har ju min mamma jobbat i den fabriken som fanns i Jönköping en gång i tiden. Och häromdan när jag var på kontoret så sa en kollega att hon tittat på den nya serien ”Alcatraz” och där hade de just tändstickor från Jönköping med i en scen.  Coolt ju!

 

 

 

Och såå måste jag lovorda facebook igen… Tack vare facebook har jag åter igen fått kontakt med en gammal kär vän, Heidi!! tänk så kul vi  hade med våra små röda bilar. Tänk så kul vi hade i skolan och framför allt utanför skolan… Du kommer alltid finnas som en liten ärta i mitt hjärta! Hoppas Du har vägarna förbi eller till mig snart!!!!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.