Hejja Ferry & en underbart skön söndag!

 

Söndag, härliga söndag!
För att ha ett barn som inte är helt piggelin måste jag ända säga att den här söndagen har varit kanon. Vi har egentligen inte gjort ett skit och det är väl det som har varit så gott. Tanken var at vi skulle åter på ett kalas men avstyrde det för att det snöar fortfarande så mycket och det är dumt att ge sig ut om man inte behöver på dessa moddiga vägar och sen har vi ju lille Noel som inte är helt hundra så.
Så vi har varit här hemma och Thomas och Liam gick ut och fortsatte bygga lite på snö kojan medans jag och Noel låg i soffan och inväntade på att alvedonen skulle ge lite verkan för Noel har nu börjat klaga på att han har ont i örat.
Ringde VC idag men de har slutat helt att kolla på barn som har ont i öronen fick vi till svar, dåligt tycker mammarika men fick ju bita ihop och ta det beslutet. I morgon får jag åter igen vara hemma från jobbet och nu börja jag få lite nippran av att vara det men vad gör man. På tisdag har jag ett viktigt möte igen så då måste jag gå och är Noel inte piggelin så får allt pappa Thomas ta över.
Tittade på herrarnas skidor igår kväll och det var så spännande och mitt i allt kom Thomas hem och gjorde mig sällskap. Helt fantastiskt kul var det att se och vad kul med två medaljer, ett guld och ett brons. Grattis Hellner till guldet och Grattis Olsson till bronset… Bra kämpat!!!
Nu i kväll kom det äntligen en traktor och började skotta hos oss, det har inte varit någon här på hela helgen och det är mycket, mycket snö ute nu. Skulle man gå och slänga soppor så var det höga stövlar som gällde och pulsa fram.
Nu ska jag sätta mig en stund till och titta på skidskytte och hoppas på en medalj till, Ferry har kanske både orken och turen med sig nu!?!?
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.