Hejja ”Team Putte”, Hejja Omid!

Det är helg nu, mycket helg och roligt helg…

Jobbade ju sent igår kväll, men det var ett jätte roligt arbetspass för jag fick gå och se premiären av filmen Hamilton 2 och det är ju inte fy skam. Så när jag var hemma efter arbetet så var det lite soffmys med maken då vi inte setts på ett tag (nej, inte sååååå mycket mys, bara pratmys).

Idag har det varit en mycket givande och lärorik dag. Idag var jag på en 2,5 timmars kurs från Nikon School. Det var väldigt givande, inte för att jag kommer ihåg allt men det deppar jag inte för då jag ska gå på en foto-utbildning på medborgarskolan i Jönköping 5 tisdagar framöver. Så nu kan man ju säga att jag fick en försmak av vad jag ska gå igenom mer djupgående. Sen så blir det ju lite extra kul när även Ida ska följa med!

Så medan jag vari på stan och gjorde Nikon var Thomas med barnen på tennisträning för att sedan traska över till Rosenlundsbadet och  bada i nästan 5 timmar. Jag fick lite hybris att vara själv hemma och inte ha något att göra så jag satte mig själv i arbete, vilket jag är väldigt glad för nu.

 

 

 

 

Jag gjorde en rensning i min garderob och det var behövligt. Rensat och lagt undan lite kläder som jag ska ta ner till torpet. Är så trött på att behöva konka kläder fram och tillbaks så vi har börjat göra ett litet klädförråd på torpet till oss alla. Så skönt, inte tänka på om man råkat glömma något. Det sura är ju förvaringen på torpet, men jag ska klura ut någon lösning så det blir bra där nere med.

 

Nästa helg har jag tänkt att vi ska åka ner för då är det även Gölingstorps marknad. Jag och Outi pratade innan idag och då kom vi på att det var ett år sedan vi var på den så det vore ju kul att göra ett litet marknadsfynd snart.

Men jag hade mer energi än att bara göra min garderob… Jag tog i tu med hallens ena garderob och ytterkläder och annat som tillhör Liam och Noel. Mycket var ju nu för litet så det åkte ner i påsar och ska skickas iväg till någon som är sugen på att ta emot det. Och när jag gjort det fortsatte jag vidare på alla handdukar och badlakan, där behövdes det också sorteras och rensas ut lite. Inser att det har blvit rätt slitit efter 20 år… ja, inte alla är väl så gamla men några vart det och då inser jag också att vilken bra kvalitet det måste ha varit. Inte är det så med de man köper nu inte, de blir sneda och tunna bara efter några tvättar tycker jag.

Ja, sen var det ju det vanliga, börja med kvällen för det kom hem tre trötta och slitna favvokillar. Rena och fina, skruttiga som russin efter 4-5 timmar i vattnet.

Och nästan fram till nu har vi suttit som klistrade och tittat på Körslaget. Vi hejjar ju så klart på ”Team Putte” då det har en fantastiskt härlig körare i det laget. Min kusin Jennie har en finf fin make som heter Omid och han är med och sjunger för hela världen! Det gillar vi, så rösta så det rycker om telefonerna nu på Team Putte. Alice och Jennis kom otippat upp till oss för att kolla tillsammans med oss, så mysigt och så kul. En riktigt kanonlördag helt enkelt och det som är så skönt är att i morgon är det söndag och det är en söndag utan en massa måsten… Love It!!!

Så nu ska jag vila upp mig och lugna nerverna för snart bär det av till Lund och omgång 2 för Noel. Det är dags för en ny operation nu den 20 september och det gnager i mig även om jag vet att allt kommer gå kanon. de är ju såå duktiga där nere, så jag borde inte grubbla… Men, när det väl är över så hoppas jag att det är slut med överraskningar som är åt det tråkiga hållet.

Så tack för den här fina lördagen, Ni som varit med mig, bredvid mig och omkring mig!!!

http://www.vetlanda.se/images/200.11b99d34138fb2f66481403/1344927277976/omid-alipoor.jpg

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.