Helgen över eller?

Ja då är det söndag kväll eller nästan kväll. Är man barn så är det väldigt kväll och är man vuxen så är det bara lite kväll. Jag tänkte göra det bästa av det som är kvar av min kväll, nu när de små har lagt sig så kan jag inte göra något med dem mer men jag kan ju umgås lite med Thomas. Vi har liksom gått förbi varandra i helgen, så nu känns det som om vi är lite nykära i igen. Känner ju knappt igen gubben, en sådan hunk han är alltså!

Har en film som har legat länge och väntat på att få bli sedd men jag har ju aldrig tid nu för tiden. Så nu tänkte jag föreslå att vi ska ha lite film kväll och då menar jag inte den berömda danska boxen som Thomas fick i 40-års present av Stefan och Anna. Nu tror jag inte egentligen att den var så jätte mycket från Anna men vill ju inte glömma någon.

På tal om Stefan och Anna så var de två tu förbi här i dag på gräddhyllan men det missade ju jag för jag vart ju på jobbet. Missade även Dennis kalas idag och det var surt tycker jag. Mormor vart förbi med lite leksaker till Liam och Noel helt spontant idag och barnen var jätte glade över det. Det var det första Liam sa när jag kom hem, innan idag. Sen så hade Thomas även besök av Steve en sväng i kväll så Thomas har haft fult upp han med idag.

Längtar till på tisdag inte vet jag varför men det kan ha att göra med att jag är ledig då?! Känn som om jag bott på jobbet den sista tiden men så är det ju inte men jag har tillbringat många, många timmar där.

Glöm inte innan det är för sent att livets affärer inte handlar om affärer utan om livet.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.