Helgen=Gruvan

Torsdagen den 17 oktober börjar snart gå mot sitt slut. Däremot finns välden framme för mina tre små vildingar här hemma. Nu utforskar alla tre valparna världen och för att vara så liten är en lägenhet med fem rum och kök väldigt, väldigt stort.

vildVippan har en förkärlek att springa in till vårt sovrum och lägga sig i den nya bädden efter att sprungit runt och lekt med allt som man kan leka med när man är en hund på två skitar hög.

Bosse, jag han har en förkärlek att först springa runt som ett yrväder för att sedan sluta med att bita i lite skor ute i hallen, eller än bättre om Liam glömt sin dörr öppen kan man ju alltid tassa in där och bita i det som finns att bitas i. Härom dagen hade Bosse det så kul att han kröp in i min stövel, värre var det att komma ut. Så det slutade med att Liam fick skaka ut han lite så där försiktigt.

Sen har vi Elsa och är vass, tror hon kan bli vassare än vad Stella är bara Elsa får växa till sig. Däremot är hon inte lika sugen på att utforska världen som de andra två paltarna. Elsa trivs bäst i tv-rummet och gärna bakom soffan, där ingen kan komma åt henne… Inte ens mamma Stella. Så ed alla tre har härliga personligheter och jag bara älskar dem!!!

stressigTvå dagar ledigt från gruvan känns inte alls längre, Just nu är det så stressigt på jobbet att jag inte kan stressa av när jag kommer hem och är ledig. Det gnager i mig hela tiden och inte bara när jag är vaken, utan nu även drömmer jag gruvan och allt som ska kommas ihåg och allt som ska göras som det inte finns tid att göra det på…

Funderar starkt på att byta jobb snart, för det här håller ju absolut inte i längden i den här takten. Tur är väl att (ja, inte tur heller. Önskar ju inte mina fina medarbetare att känna sig stressade också) det inte bara är jag som känner så, utan vi alla känner stress och press. Det går liksom inte ta på vad det är, bara en jobbig känsla helt enkelt.

Idag steg jag i alla fall upp tidigt (som vanligt, barn som ska till skolan) för att skicka iväg barnen till skolan, men idag kunde jag inte gå tillbaks till sängen och somna om… Och idag hade jag verkligen behövt sova, hjärnan är trött, mammarika är trött, kroppen är trött.

Men som sagt, jag hade en tid på Ryhov och röntgen. Jag var där vid halv nio för att ta lite bilder på mitt onda knä som bara blir värre och värre… Gillar verkligen inte detta. Visar det sig nu att jag börjar få reumatism där också börjar jag nog gråta…

Nåväl, än så länge står och går jag och det är ju i alla fall bra!!!

stress

Helgen, den kommer jag tillbringa i gruvan. Fredag, lördag, söndag och så är det väl lika bra att ta måndagen också när man ändå är igång. Missar ju Anna, Stefan och Bobo imorgon kväll när de tittar in och fira av Noel. Synd, saknar den glada lille Bobo med sina underbart fina smilgropar. Ja, Anna och Stefan med, men de kan man inte krama och klämma på som man kan på Bobo.

Nähä, nu kom Liam och Noel hem från simskolan och det är åter dags att börja jobba här hemma på gräddhyllans gruva!

helg

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

2 svar på Helgen=Gruvan

  1. Anne skriver:

    Ha ha vad hade du i stövlarna som var så gott så stackarn kom ut? o skor vet man ju att valpar tycker om, ont är det ingen som vill ha vi får tro att det går vägen o stress är det på alla jobb mer eller mindre kram Anne

  2. marika skriver:

    Ja, Du Anne.. Det är nog så att det är stressigt vart man än är och jobba. Tur är ju att jag gillar mitt jobb oavsett :heart:

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.