Hembakade brödlevra…

Oj, herre jösses vad har det tagit åt mammarika?!

Har feber, lite halvt krasslig och torrhosta som kan reta en till gallfeber. Men inte har jag lagt mig ner och lämnat mitt liv till ödet inte…

Nej, jag har arbetat igår och det en lång dag. Idag upp tidigt för att sitta på utbildning hela dagen. Där kan man tror att dagen slutar för min del (borde gjort det i alla fall), men då åkte jag hem och tog hand om mina barn då maken jobbade över.

Nu har jag ju kommit på att det här året ska vi ändra på våra rutiner då vi slösar pengar på en himla massa fyr mat. Så här gör vi saker från grunden nu och så blev det idag då jag inser att man kan ju baka sitt egna matbröd.

19821_10151324880358915_112119732_n

Så då testade jag att baka tre fina limpor och det på en höft med eget recept. Resultatet?! Supergott ju, stol över mig själv helt enkelt. Fast i morgon på morgonen kommer det riktiga provet, då barnen ska smaka det till frullen… de skyr inte orden om det är något de inte gillar (Noel är nog värst, Liam kan vara mer ödmjuk och säga… ”det smakar mindre gott”).

Så nu är det tänkt att vi ska försöka hålla oss med hemmabruk bröd och då går det ju inte inte lägga sig ned och lämna sitt liv åt ödet bara för att man har feber och känner sig allmänt hängig.

I morgon är det tid för att vila upp sig då jag är ledig från mina plikter, får passa på då att ta igen mig och få tillbaks mina krafter. För nu gäller det sig att pigga till sig för på lördag är det bröllopsfest då Catharina och Jon sa JA till varandra igår!!!!!!!!!!

Nu sängen…

Ja, just det…. det är INTE russin utan några röda bär som jag fick för mig att slänga i degen…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.