Hetare än hett!

 

 

 

Wow, vilken kanondag det har varit och dagen har varit i fika andans dag.

En sen morgon, ja jag var helt slut i dag så jag pallade mig inte upp förens klockan var halv tio tror jag. Barnen satt så snällt och tittade på tv och Thomas var på jobbet så det var inget som störde min sömn i morse. Men när jag tittade till på klockan efter nio då fick jag lite brådis.

 alt

Idag skulle jag åka hem till Alexandra som har köpt ett stort, stort hus med en härlig lummig trädgård. Där har familjen Dalström satt sin prägel och gjort sitt hem till en liten oas mitt i Habo. Det jag glömde som jag blev lovad och som jag kom på när jag var hemma var en bukett med härliga rosor från trädgården. Men jag får drömma om dem och vem vet till nästa sommar vid blomning kanske jag sitter där igen och slurpa kaffe på altanen. Och vem vet då kanske Alexandra har byggt sitt bord som hon pratade om att hon skulle snickra ihop…

altalt

Alexandra gjorde en god lunch en av de bästa luncher man kan göra när det är så här varmt och kvavt ,inte konstigheter utan en helt vanlig grillkorv med bröd. Alltid uppskattat, alltid mättande och alltid barnens favorit så det var toppen det. Efter detta serverade Herr Dalsström oss en god kopp kaffe som var efterlängtad från oss alla, det var i alla fall min första kopp för dagen och den njöt jag av i värmen samtidigt som jag slickade i mig en glasspinne som smälte allt för fort.

altalt

När man har trevligt och kul så rusar tiden iväg och det var dags att valla in de små och sätta fast dem i bilen för att köra vidare till Willys och inhandla lite gott och blandat. Thomas blev glatt överraskad över att höra våra röster i butiken och kom mot oss med ett glatt leende. Min kära man, min kära livskamrat han är så snygg i sin getingrandiga skjorta där han går i sin lilla butik och härskar över varor och personal…

altalt

Hem till vårt kära hem i Hästskon, parkerade uppe bland ekarna och konkade hem de fyra tunga kassarna som var fyllda med Willys varor. Efter det så vart jag helt fuktig för fy va det var kvavt och kassarna vägde bly och törsten gjorde mig vimsig… Nästan så jag såg hägringar men kom snabbt till verkligheten igen för det var dags att sätta igång med en liten middag. lagom färdig tills Thomas kom hem så vi satte oss tillsammans och njöt av denna goda mat jag gjort. Köttbullar och stuvade makaroner, helt perfekt fort och smidigt och barnen äter det.

alt

I denna värme så orkar jag inte stå och göra något allt för avancerat och sen så smakar det inte heller så gott, Noel har varit väldigt liten i maten idag men druckit desto mer och det är ju bra i och för sig. Nu vart det bara att fixa bort disken för att åter igen ge sig ut på vägarna och denna gång bar det av till Bönared för att njuta av deras goda jordgubbstårta som de servera varje år under jordgubbs säsongen. I år var jag lite senare än vad jag brukar med gott och kul vart det.

altalt

Thomas kunde inte följa med för han skulle på möte med styrelsen. Men min syster Kitty-Lou och Marie på stan kom i Kittys nya fina bil som var planerat. Men jag träffade ju Anki och Ingbritt där ute i skogen bland tårtbitarna, det var ju lite kul.

altalt

Nu sitter jag här och försmäktar på denna ö, väntar in min make som är ute på vift denna gång så for han till MediaMarkt för att titta på en ny kamera, det blir spännande och se om han kommer hem med en eller om det bara vart fönster shopping idag.

alt

Här visa Kitty upp sina fina skor från Gudrun Sjödèn, så fina så fina!!!

 

Skönheten blir dubbelt så stor när den ställs mot det grå.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.