Historia 2011

Då har man fått vara med och se när HISTORIA skrivs, fränt…

Mobarack avgår, det var väl något som knappt någon hade anat för några veckor sedan. Undra vad han ska göra för sin förmögenhet på ca 450 miljarder som han har smusslat ut från landet? Ja, då kanske det åter igen blir semester till Egypten för folk som vill dyka, bada eller bara sitta vid baren och smutta färgglada drinkar.

Blir spännande att se utvecklingen och det får mig nu att undrar vad som komma skall i närliggande länder… Kommer detta leda till att fler vill byta ut sin regering?! Ja, det återstår att se och om jag ska tror på vad maken sa vad han hört så kommer det ske något i Iran snart med?! Men det återstår att se som sagt.

CSI, ja de klarade att lösa alla mord och icke mord även i kväll på kanal 5. De missar aldrig en ledtråd, fantastiska människor i den serien och än mer fantastiska maskiner som kan leta rätt på vad varje liten mikrosmula kommer ifrån eller vad det är för material.

I morgon ska jag ta med mig Noel till tennisen, han har bestämt sig för att han ska bli tennistränare när han blir stor. Det ska vara hans jobb, men innan han bestämde sig för det så hade han tänkt att vara bowlingslärare men då sa jag att de tjänar nog inte lika mycket pengar som tennislärare. Då ville han hellre bli tennislärare.

Förra året ville Noel bli ambulansförare efter att vi hjälpt damen som bröt fingret, så undra om det verkligen bli tennislärare… Det hinner nog bli många yrken innan han har bestämt sig för vad han vill med sitt liv. Liam, ja han har jag inte en aning om vad han vill bli längre. Sist jag hörde något om vad han ska jobba med var något år sedan och då ville han jobba med att cykla i tävlingar. Ja, det kanske man kan jobba med också, bara det ger bröd till bordet och hyran kan bli betald så!!!

Men det är förhoppningsvis många år tills de behöver ta beslutet om vad de vill arbeta med när de är stora. Först ska de få njuta av att vara barn och inte behöva grunna på allvaret i samhället. Så i morgon bär det av till Monkey Town så de verkligen får leka av sig… Det är livet!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.