Hit & Dit!

En kall fredags kväll och jag springer hit och jag springer dit. Önskar kvällen vore över så jag kan gå hem och lägga mig för att åter en ny dag ska passera och en till för att sedan låta tiden efter det stanna av en stund.

 
På söndag önskar jag att jag vore ledig så jag hade kunnat följa med och titta på när Liam och Noel ska gå på simskola för första gången, men så bra har jag det inte. Jag får be Thomas memorera allt i sitt sinne så han kan återskapa vad som hänt…
 
Fundera på att sätta på lite kaffe på kontoret eller om jag ska fortsätta med mitt vatten som håller på att släcka min törst efter den goda maten jag blev bjuden på idag. Kan Ni tänka, Tant Mari på stan gjorde kokt potatis och renskvasgryta… Så underbart gott det var och nu är jag törstig efter sältan som var i grytan, ja kanske av allt rännande jag har gjort idag med?!?!
 
Kanske ska ringa hem och se hur det har gått med mina prinsar och som jag för övrig saknar oerhört mycket just nu… Ja, det gör jag, jag tar och ringer…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.