Hjälp & det NU!!!

 

Nä, nu har det gått för långt och jag behöver hjälp all hjälp jag kan få. Det har hänt något och det blir bara värre och värre med månaderna som går. Märker en stor förändring och jag börjar ana en viss Alzheimers hos mig eller tidig demens. För om det inte är något av de två förslagen har jag inte en aning om vad som är på tok med mig och min hjärna.     
Jag glömmer saker och efter att jag tagit hjälp av min ”bibel” min almanacka som jag även har två av, en hemma och en som jag går med mig så trodde jag att faran skulle vara över att glömma. Men så är inte fallet och jag har noll koll även om jag antecknar och notera minsta förändring eller icke förändring i vad som komma skall i mitt och min familjs liv.       
Det är ett under att jag lyckas ta mig till gruvan de tider jag ska jobba för det är många tider att hålla reda på och inte bara det i gruvan ska man även vara ett levande uppslagsverk och vet, kunna och fixa allt och gärna lite innan det ens har bestämts eller någon vet.    
Så nu behöver jag hjälp men jag vet inte heller hur hjälpen ska se ut. Kanske så att jag helt enkelt ska emigrera till någon grotta i Australiens ödemarker i något år så jag får rensa skallen och kan komma hem och suga åt mig lite ny information. Tror helt enkelt att min hjärna har fått korvstopp nu och behövs tömma lite, det är fullt… TILT!    
Så har Ni några förslag tar jag tacksamt emot de NU och NU och NU och NYSS…
 
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.