Hjälper det eller inte?!

Och inte känns det bättre i halsen idag på mig, nej nu är det väl min tur att åka på skiten som Liam har haft. Vi kan faktiskt snart döpa om oss till Familjen Halsont… Herr Hals brukar bara ha lätt symptom och inte klaga så mycket, Liam har haft lite mer otur och Noel har ju självklart ont efter OP och jag då Fru halsont har oturen att alltid åka på en släng av skiten.

Men jag fann Thomas dundertabletter i skåpet och har redan börjat kurera mig så jag är piggelin inför mitt första pass på måndag i gruvan. Det var av en slump jag såg Thomas mirakeltabletter (enligt han själv) asken låg där och ropade mammarika kom och ta oss, ät oss sug på oss, tugga om det är det du vill. Så jag slet upp den där asken med ”Esperitox” och fann en karta som låg kvar från forna tider, några stackare som jag har börjat pilla i mig.
alt
För mig är dundertabletter något som hjälper efter en halvtimme, jag vill känna resultat direkt men så var det inte i det här fallet. Thomas säger han känner Esperitoxen verkar från början till slut men å andra sidan är Thomas väldigt lätt att lura. Men jag ska allt ge de ett försök, de stackars tabletter som är kvar för vem vet det finns andra som har vunnit på lotto och nu kanske det äntligen är min tur!??!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.