Hjärnan i STREJK!

DSC_0026Måndag kväll och min hjärna är i strejk… Fattar inte vad det är som händer med mig, kommer inte ihåg ord, hittar inte slutet på meningen jag så gärna vill säga och känner att varje högt ljud gör mig arg… Upprörd helt enkelt, det är jobbigt nu.

Tror att det beror på gruvarbetet då jag just nu inte ser något slut på allt som hopar sig och som måste göras. För när en uppgift är klar så är det ytterligare tre nya som tillkommit.

DSC_0153I morgon så ska jag i alla fall ha en sjukdag, vetat om det ett tag nu. För i morgon är det dags igen för den onda och obehagliga sprutan i stortårsleden. Den är icke att leka med och det brukar ge mer smärta den dagen jag får sprutan än innan den börja ge resultat… Så därav är jag också på en urballad hjärna en aning orolig för morgondagen.

Nåväl, som sagt… I fliken ”Bilder” har jag nu lagt upp ett gäng med foton från gårdagens tävling i Motala med våra fina valpar. Det var jag, Outi, Annette (Annette var pressfotograf) från jönet och Mia från Motala. Så kul att alla tre syskon kunde träffas en hel dag.

DSC_0147Inte hade jag och Elsa någon nybörjartur, men vi hade däremot roligt så det är de jag får leva på. När det efter en hel dags väntan var dags för Elsa att visa upp sig och sin bästa sida så valde hon att inte visa upp sig alls. Det tog tvärstopp, hon ville icke röra sig en millimeter och därmed vart det inget ”Hederspris” ingen fin rosett att ta med hem. Fick däremot fina vitsord av domaren, så det är de jag får leva med (eller om det är Elsa som får leva med de?).

Har i alla fall inte tänkt ge upp om Elsa inte. Nej, det kommer fler tävlingar och jag hade tänkt att anmäla mig till Ödeshög i april nästa gång. Ska nu öva, öva, öva och öva med Elsa och utställningskopplet.

Nähä… Supertrött i hjärnan… Tror jag ska ta mig in till sovrummet och lägga mig och läsa några rader innan det är tid att släcka ner för dagen.

p.s

blev ju kändis i Motala tidning…

http://www.mvt.se/nyheter/motala/?articleid=9573461

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.