hm, kanske lite rynkcream?

Nä, nu orkar mammarika inte mer för idag. Tycker jag har sprungit fram och tillbaks som professor Balthazar, näst inte till att det är spår i golvet. Det som skiljer oss två, alltså professor Balthazar och mammarika är väl att mammarika inte har kommit på uppfinningen som gör så att mammarika slipper springa som en skottspoling med allt som ska till sina rätta platser efter renoveringen och rumsbytet.

Har tittat på CSI för en stund sen och då han jag vika all tvätt som jag tvättat och torkat idag. Det visar åter igen att venusfolket kan göra två saker samtidigt. Jag bad maken om att hjälpa mig med att lägga in lite kläder hos barnen…

… Det gick så där, för kläderna ligger ju i soffan vid tv:n och då fastnade han där och han sitter där fortfarande med en hög med kläder vid sin sida, märkligt!!! Det är marsfolket i ett nötskal helt enkelt!

Har fortfarande inte kommit på vart jag ska ha mina böcker så de får väl ligga i soffan i datarummet tills jag kommer på en riktigt bra plats helt enkelt. Inte för att det ser roligt ut, men vem har sagt att alls ska vara roligt.

På tal om roligt så har mammarika idag fått ett spontant besök av Ida från skogen, det var däremot roligt. Det är alltid kul när någon kommer förbi och sniker lite kaffe, då får ju mammarika prata av sig lite och veta vad som händer utanför gräddhyllans gränser. Nu kanske det inte händer så där värst mycket i skogen, men det är ändå kul att höra om det som inte händer.

Ida såg pigg och glad ut som alltid, och vi han planera en date på lördag med barnen. Mammarika och de små ska ut i skogen för att tillbringa förmiddagen där och inta en lunch innan det bär iväg på kalas hos Kitty. Pappa Thomas, ja han får klara sig själv för han ska till fabriken. Willy Wonka’s fabrik ropar efter han även ibland på helgerna ju.

Undra vad man ska köpa till tant Kitty på sin 42-årsdag?!?! Kanske AntiRynkCream?!?! Undra om hon skulle ta det som en pik?!?!

Näpp, nu natta för mammarika för i morgon är det åter igen fullt på schemat. Men jag börjar med ett härligt träningspass hos sjukgymnasten så jag vaknar till liv, det är gött det!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.