Hmm, skarpa ord kan hjälpa en make ibland!!

 

Då har snart måndagen passerat och en blöt sådan. Kanske inte tidigt i morse men sen har det fallit tårar från himlen hela dagen och hela kvällen näst inpå.
Måndagar innehåller fotbollsträning för Liam och vad gör man inte för sin förstfödde son?!?! Jorå, mammarika tog på sig en regnjacka, paraply och vattentäta skor. Byltade på Noel regnkläder och sina nya gummistövlar så även han skulle vara täckt och slippa bli blöt.
Liam och Noah, ja Noah hämtade jag från förskolan så även han kunde få gå på sin fotbollsträning, de fick på sig Adidas träningskläder. Noah fick låna från Noel så han slapp gå i kortbyxor men han var lika glad för det för han fick ju ha lika dana kläder som Liam. Men i alla fall, de vart ju mer än blöta efter träningen och jag tror Liam tyckte det var skönt att komma hem och få av sig sina blöta kläder.
Noel fick gå hem i halvlek då Thomas kom hem från jobbet, lika blöt var han. Han tog inte på sig sitt MC ställ och det fick han sota för idag när han skulle hem, plaskvåt. Jag kan inte påstå heller att min regnjacka höll måttet för jag var blöt på armarna när jag kom hem men konstigt nog var jag torr om byxorna…
Nu sover barnen, jag sitter här och maken är ute och ändra meddelande i infotavla i trapphusen på min uppmaning… Att en fru alltid måste bli lite bitsk för att maken ska få tummen ur röven då!!! Har ju inte med saken att göra vad styrelsen bestämmer sig för men när någon har avlidit och det gått över en månad så är det allt på tiden att den avlidnes namn tas bort från styrelsens lista på infotavlan, det var där fru Jonsson fick rycka in och påtala med skarp röst… Tur var väl det för på så vis så hinner ångkokaren varva ner på både make och fru!
Har rensat i barnens garderober och oj, oj, oj vad kläder det har åkt ur. Jag kan inte minnas att mina barn har växt så mycket under vår och försommar men det har de tydligen gjort. Jag hinner ju för tusan inte med, behöver tips om hur man märker att barnen växer för fort och det NU!
Sitter faktiskt och njuter fortfarande av massagen jag tog i morse, så skönt och så avslappnat. Det är månadens höjdpunkt, en massage, en stund för sig själv en njutning som jag bara älskar!
Nej, nu är det sista rycket i soffan innan sängen…
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.