Hörde att jag har bortskämda barn… de kan jag inte tro!

Wow, en kväll med mannen i mitt liv. Eller en liten stund blev det för nu är han hemma, även om han sitter vid datorn så är han i alla fall hemma!

Mötet verkar gått bra för det vart inga sura miner när han kom hem utan ett stort leende. Kan ju beror på att hälften av styrelsen är en äldre skara kvinnor, ja mer över medelåldern. Är det inte det de beror på så är det nog fikat till kaffet eller så har det helt enkelt varit ett bra möte. De kanske beslutade att köpa in någon teknik pryl, jag har inte hunnit fråga för han blev så besatt av Åkarfruns blogg och sen hennes kommentar som resulterade i att han ville läsa min blogg. Detta i direkt anslutning till lite efterarbete med styrelsens dagordning. Oj, de var invecklat….

Ska nu be mannen som både kan le och putsa fönster om han även är duktig på att massera trötta fötter… Kan ju alltid hoppas, för hoppet är det inget fel på här inte. Och Ni som letar efter en man som kan putsa fönster så finns det INGA i Taberg, bara så Ni vet.

Kom på innan idag att jag har inte hunnit med i denna stressiga vecka att läsa min tidning som jag köpte in i måndags. Jag vet fortfarande inte varför Britney har blivit galen igen. Jag har en aning men jag vet inte helt säkert och nu undrar jag när jag ska få reda på det. Blir det innan jag stänger ögonlocket i kväll eller blir det i morgon under någon liten paus när jag sitter och filosoferar på toaletten, eller blir det lite helg lektyr när jag är ensam och gräsänka? Ja, när blir det?

Har nu börjat fundera på vad vi ska ge Noel i födelsedags present och jag har inte en aning. Tänkte jag skulle åka till BR någon dag och titta runt lite för att få lite tips. Kan ju vara bra med något som Noel kan ha inne i och med att vi går åt kallare tider och förmodligen inte kommer att vara ute lika mycket som vi har varit i sommar. ja, jag får väl suga på den en stund, vore ju kul att skämma bort Noel lite för nu är det hans tur snart. Liam fick ju sitt i augusti, då fick ju Liam paket så det räckte gott och väl till hans glädje. Ja det var massor av packet, lite små roliga filuriga paket från släkt och vänner och en stor från mig och Thomas.

Hörde att det var alldeles för många paket till Liam och att han var bortskämd men det tror jag inte på, inte Thomas heller. Mina ungar kan väl ändå inte bli FÖR bortskämda… Kärlek kan de inte få för mycket av för det är just det de får mest av från oss…

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.