Hörde lite skitprat…

Idag när jag stod vid bussen och skulle åka till jobbet blev jag full i skratt.

Jag hade precis lämnat barnen på förskolan och små sprang lite till hållplatsen för jag visste inte exakt när den skulle gå, men när jag gick till föskolan stod det redan tre små tanter så jag tänkte att då kommer bussen troligen snart och att jag skulle missa den. Men när jag kom ut så såg jag att de tre små tanterna stod kvar så jag började små springa så jag också skulle hinna med.

När jag väl kom fram så ställde jag mig utanför kuren för solen sken så gott. När man står där i sin ensamhet går det inte undgå vad andra pratar om, det var ju inte så att dessa tre tanter viskade heller. Det första jag reagerade på var att de pratade väldigt illa om styrelsen i föreningen och att det borde va någon som skrev en insändare till JP med stora svarta bokstäver.

Sen så fortsatte de då även om förvaltaren till föreningen, hur jobbigt det var att ringa till dem m.m. Hmm tänkte jag, har Ni blivit tvingade att bo här?!?! Det är ju så att det är helt frivilligt att köpa en bostadsrätt. Men men jag fortsatte att höra deras missnöje om hur allt sköttes, det som jag nu blev lite full i skratt var att jag bor ju själv i föreningen och att min gubbe då är med i styrelsen.

Efter detta så började de prata om den fjärde väninnan som då inte var vid hållplatsen. Det var att hon hörde dåligt, att hennes telefon säkert var gammal m.m. Jösses tänkte jag är det så man blir när man blir pensionär!! Då vill jag allt vara ung länge till. När jag väl hade tänkt det så kom äntligen bussen. Det som nu hände när de klev på bussen fick min haka att åka ner några cenimeter. Alla dessa tre små tanter som så har stått och tjatat med varnadra och som var så vänneri busskuren. Alla tre gick till var sitt säte i bussen på var sitt håll…

Mycket skumt har inte än i kväll fattat varför man inte sitter brevid varnadra när man är vänner…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.