Hoho, jag är här…

Shit pmftitt, nu har jag inte varit inne hät på ett tag… Varför?!?! Jo, jag har varit här på torpet och haft semester mest hela tiden. Inte haft tid att sitta framför datorn alls. Men nu brann det i fingertopparna och jag kände saknaden av att sätta mig en stund, reflektera och skriva av mig.

Svamp, jag älskar att plocka svamp. Äntligen börja det växa gult på mina och Outis små kantarellställen. Idag var vi ute på nya äventyr och drog iväg på ställen vi inte har kollat innan i våra unga liv. Lyckat vart det, inte lika mycket som igår då vi fyllde 10 litershinken på ett nafs. Men vad gör väl det, vi ska ju hinna rensa allt också.

Thomas och Tommy tog Liam och Noel och for i väg till Skövde badhus efter frullen i morse. Sen så vi inte dem igen förens vid sjutidien i kväll. Då satt  Outi och jag i bastun och njöt av friden, lugnet och den härliga värmen.

Sen bastun varit klar har vi bastat alla kvällar utan igår, då var alla så trötta så jag tror vi vart i säng hela bunten vid 10 på kvällen. Nog första kvällen sen min semester började. Fast det betyder ju inte att jag somnade, nej jag fastnade i min spännande bok. Den är så bra och den är så spännande att jag inte kan sluta när jag väl börjat. Tur är att det är många sidor i den och jag längtar redan till nästa bok de ska skriva… Hoppas i alla fall att de kommer att skriva.

 

 

 

Snart ska jag ta mig en runda och vattna lite blommor, för peppar, peppar det har varit regnfritt i några dagar och då jädrar torkar det fort har jag märkt. Till och med kantarerllerna har börjat torka ut på vissa platser och det är ju skamligt att de ska torka ut innan jag och Outi har hunnit ta med oss de hem till paradiset…

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.