Holy Makrony!

Holy Makrony!

Idag åt jag, mammarika frulle vid 11:30 och hur ofta sker det?! (Aldrig, förutom idag då)…

Vaknade som jag skulle av klockan som jag så fint ställde i natt och gick upp för att skicka iväg barnen till skolan. Stella var nog lika trött som jag för hon hade verkligen inget emot att lägga sig igen när jag gjorde det.

Ställde klockan på 10:30 just i fall jag skulle hamna i någon slags dvala (sömn kallar en del det). Trodde inte jag skulle somna då jag la mig för att morna lite innan jag skulle fånga den soliga torsdag som vi har idag.

Men serru, där vart jag blåst på morgonen. För jag vaknade så skönt av den lilla melodin som klockan spelar innan det riktigt börja ringa. Det ringer jädra om man inte hinner stänga av den lilla mjuka melodin har slutat.

Men sådan lång sovmorgon hade jag väl inget annat val än att gå upp, för Nu var Stella sugen på att få komma ut på en promenix. Det är sol, det är skönt och jag är ledig. Det jag säger Nu kommer låta konstigt, men jag hade önskat att det var värsta höstvädret, mörkt och regnigt. Varför?! Jo, för att då hade jag inte haft dåligt samvete att jag sovit så länge och att jag sitter inne när det är så härligt ute.

Idag hade det varit värsta bästa svampväder och jag tar mig inte till skogen… Orken är borta, lusten finns…

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.