Hon har ju helt rätt, de är ju underbara!

 

Fan vad jag gjorde det bra…
Fick en tår innan i kväll, eller det var bara för en stund sen och när jag tänkte efter så kom jag fram till att något har jag gjort bra och det är jag stolt över.
Stod på balkongen innan och hängde upp barnens regnkläder som jag tagit hem från förskolan idag. Då kom det en annan boende som var ute med sin hund och stannade till och tittade upp, så sa hon: jag måste bara tala om för dig att vilka fina barn Du har. De är alltid så artiga och trevliga när jag träffar dem. De leker med sina kompisar och hjälper varandra. De stannar alltid nästa och prata en stund och är glad.
Ja, sa: Vad kul att höra, då har jag lyckats med något. Då fick jag till svars, Du har lyckats mer än väl, det är ytters sällan jag träffa så artiga och trevliga barn som är så öppna! Det var då jag hade en tår hängande i ena ögat och visst har hon rätt… Mina barn är ju mer än underbara, så är det bara!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.