Horisontalt läge!

Vilken skön kväll med familjen, skillnad på när man slutar lite tiigare än innan då turen gick till 21. Han ju träffa Liam och Noel en mikrosekund innan John Blund kastade sand i ögonen och sen tjöta lite med maken.

Thomas satte sig och såg klart en film och jag smurfade lite för att sedan inta första boken och valet föll på författaren Andreas Carlsson. Nu har jag läst, duschat och klar för att leta upp John Blund och hoppas att han slänger hela säcken med sand på mig. Jag behöver djup sömn så jag inte vaknar innan mörkret har försvunnit.

Ser fram mot morgondagen då det är tänkt att vi ska bowla med familjen Silvert men det finns en liten, liten oro över att Teo har blitt sjuk men jag håller även tummarna för att det inte är så och snart är de blåa för att det börja bli blodbrist i dem.

Plankan är i alla fall beställd som vi sedan ska inta efter bowlingen hemma hos Katta och Peter. Vin, öl och cider har Thomas köpt in i veckan och lite skallebanks piller inför söndagen då det är stackar mamma och pappa dag.

Mamma kommer i morgon för att passa Liam och Noel men åker då hem på natten så jag hoppas att de kommer gilla titta på morgon tv länge, länge på söndag. Ja ända tills det är dags att åka till simskolan om vi har tur på eftermiddagen, men tror inte detta kommer att ske men drömma kan man ju.

Thomas ska åka och jobba några timmar i morgon och jag ska väl ta en runda med både dammtrasa och dammsugare efter en hård vecka. Nu korvar sig mina små dammråttor i hörnen och skrattar åt mig varje gång jag går förbi, de små svinen…

Nepp, dags att inte horisontalt läge…

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.