Horisontellt läge!

 

Nu har mammarika gått och nyst hela eftermiddagen och jag vill inte att det ska bli en förkylning… Fick avboka min sjukgymnast och det grämer mig men så kan det bli när det inte finns någon som kan se efter mina små guldklimpar. Därför vill jag inte bli sjuk så jag missar torsdagens sjukgymnast.
Thomas kom hem idag på ett uruselt humör, inte för att han var irriterad på någon utan helt enkelt att han var trött. Så vid kvällsmaten satt jag, Liam och Noel mest tyst för det är inte bra att väcka den björn som sover…
… Nu i soffan så kom min kära make på att han kanske hade en liten, liten aning hett temperament idag och sa att det hade gått över. Skönt tyckte mammarika och frågade varför som han var så ilsk idag då och han hade tänkt lite på det (ja, det tar tid för män att tänka) och i alla fall kommit fram till att det var för att han inte rörde på sig så mycket.
Då kom mammarika på det genialiska för kvällen att han kunde ta lilla fisförnäma Stella på sista kvällsrundan då jag stått för de andra… Det tyckte inte Herr Jonsson var ett roligt förslag för då var han ju tvungen att palla sig upp ur sitt horisontella läge i soffan. Hm, det fick mig att fundera på att det är nog så att män kommer från mars eller någon annan planet. För mammarika hörde nyss från han att han inte rörde på sig och när jag föreslår att han ska det vill han göra det horisontellt i soffan… Det får inte mammarika att gå ihop!!!
Men förutom det så har det ju varit en okej dag, lite jobb underdagen i gruvan. Några promenader med barnen och Stella och mammarika har inhandlat en Esperit väska, skönt att ha i sina ägor, känner sig lite lyxig nu!
I morgon är det tisdag och en helt vanlig sådan antar jag, tror inte det kommer hända något utöver det vanliga. Inte något arv från någon avlägsen släkting på andra sidan kontinenten så mammarika med familj får väl lunka på i sina vanliga takter…
Men på onsdag så är det inte en vanlig dag, då är det Ullared och inte bara det, maken ska följa med!!! Japp, det är sant maken ska följa med till Ullared på årets värsta vecka i Ullared, men det har jag inte berättat utan det får han märka själv när vi är där…
Nu är det horisontellt läge för in del och det med en bok i handen en stund innan jag ska träffa John Blund med sin stora sandsäck!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.