Hornen har växt ut på mig…

Nu ska jag svära mycket i skrift, brukar föröka hålla mig till bättre ordval men kan inte stoppa mig själv…

alt

Jag blir så jävla förbannad över den ruttna helvetes orättvisa skithögars fanskaps värld vi lever i ibland. Just nu tycker jag att det är rent för djävligt att hjälpen inte når de fattiga delarna i Haiti utan bara de mer fina stadsdelarna… Vart ligger människors hjärta eller är det så att de som har det lite bättre i plånboken är mer värd?
Blev väldigt berörd av en av Haitierna det intervjuade på tv när han sa… jag är inte redo att dö än, jag vill leva även om jag inte har något kvar… Det var starka ord och de satte sig mitt i prick i mig…
Sen blev jag full i skratt när jag läste aftonbladet.se över hur en butiksägare sköt efter 2 rånare som dragit kniv… Det kan de ha de skit högarna som inte kan skilja på ditt och mitt. Det är ju nu så att det inte är okej att gå och skjuta folk heller men det var lite komik i det hela tycker jag allt…
Nu är det slut för bloggandet idag och jag är nöjd med vad jag fått ur mig även om det en lång rad fula ord som jag oftast inte använder mig av…
 
Av små grisar blir det stora svin.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.