Hornhinnan!

Äntligen lite morgonkaffe, fast andra tycker nog det är mer lunchkaffe då klockan snart är slagen tolv. Men för mig är det första koppen och då blir det morgonkaffe för mammarikas del.

eyesIgår vart det en riktigt otursdag för mitt lilla hjärta Liam. På skolan hade Liam gjort en kullerbytta och så hade han sin dörrtagg runt halsen. varpå taggens vassa hörn kommer in i ögat.

Fritidspersonalen hade tagit Liam till skolsyster, men hon sa att det inte var någon fara…

 

… Men när jag ringer hem  på kvällen från gruvan är Thomas på jouren med Liam. Liam kunde inte öppna ögat och hade väldigt ont, ljus från lampor vart nästan omöjligt att ha öppet öga då.

om maken tog Liam till jouren som bedövade ögat och tittade med förstoringsglas och såg då att stackarna hade rispat hornhinnan, vilket gör väldigt ont. Så nu får han inflammatorisk salva morgon och kväll några dagar så att det inte ska uppstå just inflammation.

tuesday_21724446[1]

Idag fick Liam stanna hemma från skolan då det fortfarande är lite känsligt och jobbigt, dock mycket bättre än igår. Tur är att gruvarbetet börjar klockan för min del, så blir Liam bara ensam en liten, liten stund innan Noel och Thomas kommer hem.

workBörjar känna mig lite trött, gruvan har varit mitt hem sen i lördags och inte är det slut än. Det är nu man längtar till sommar och semester, nu när det fortfarande är mörkt och man har långa dagar och kvällar i gruvan.

Nähäpp, om jag skulle ta och ge mig på att snygga till mig lite innan det är dags att fara ner…

Ha en go fortsatt tisdag där ute!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.