Host, host och en kaka!

Åter en kväll och åter en dag hemma med Liam. Att den förbannade hostan inte vill ge sig. Blek som ett lakan är han med. Tvingade ut han på en liten promenad då solen sken och värmde upp så härligt. Men efter halva promenaden fick vi vända då Liam inte orkade mer och hostan blev så illa som han sa och då gjorde det ont i hjärtat.

Så dagen har mestadels varit soffläge med Liam. Fast jag har varit ute några rundor med Stella själv, måste ju få lite sol och Stella måste ju också få röra sina små ben och kissa av sig lite ju.

Liam vart ju en aningens aning uttråkad idag då det har varit innedagar sedan i tisdags. Så då frågade jag om vi skulle baka en sockerkaka tillsammans. Det tyckte Liam vart en strålande idé. Så när vi tittat närmare i ”Sju sorters kakorboken” så blev valet en toscakaka.

Liam vart strålande på att få av skalen på sötmandeln efter att de fått koka upp. Roligt tyckte han det vart med. Vispa ägg och framför allt får knäcka dem slog nog allt. Att det kan vara så kul att knäcka ett ägg, eller?!

Ja, det gick ju som smort och på tal om smort så gick det även där kanon för Liam med att smörja och ströa formen. Undra om det inte är en liten bagareven som finns där inne i de små armarna?!

 

 

Och till lite världsnyheter för Er som missat (svårt då det går varmt på nyheterna) ”GADDAFI” har bragts om livet… Hur, ja det lär vi väl aldrig få veta. Tor inte det vart allt för barmhärtigt, men vad man ger kommer tillbaks, eller vad är det man säger?!

Kan det äntligen få bli lite ro här på vår runda jord nu?! Mammarika hoppas!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.