Hostan…

Blir rätt irriterad över att vakna av hosta när jag väl kan och får sova. Vaknade innan alla andra här i familjen och det var lika bra att gå upp under de här omständigheterna som blev.

Så nu har jag sett soluppgången, vilken var väldigt fin. Jag har hört Thomas väckarklocka och sett Thomas både vakna, gå upp, fixa sig och försvinna ut genom ytterdörren.

Barnen har dock inte vaknat än men det är snart på tiden i alla fall för Liam som ska gå på 5-års kontroll på BVC idag. Noel kan få lite sovmorgon om han önskar för det blir bara en hemma dag med mig. Ja, Liam ska vara här med sen efter BVC besöket. Thomas ville gärna gå idag så jag motsätter mig inte det, då kan jag gå och lufsa runt desto längre i min goa morgonrock.

Fredag och inget planerat, det är rätt skönt det! Vädret verkar ju bli härligt även idag så jag kan tänka mig att det blir lite mer utevistelse för både mig och barnen. Barnen kanske ännu mera, de har ju turen att slippa stå vid spisen eller ta fram Fido.

Nu ska jag gå och göra några smörgåsar till Thomas som jag har lovat för han är snart tillbaks efter första morgonmötet som idag har handlat om tvättstugor i vår förening.

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.