Höstlovet är över…

Ja, vart ska jag börja…

Är i alla fall hemma igen på gräddhyllan och klockan tickar på rätt snabbt, så det är snart måndag och skola igen. Höstlovet är över lika fort som en fjärt från någon som ätit ärtsoppa. Men gott har det varit även om det inte direkt blev så som jag/vi tänkt oss.

Har höstbonat lite nere i på torpet, det kan ju komma snö innan nästa gång jag sätter min fot där. Har för det mesta myst och tagit det rejält lugnt förutom igår då Outi och jag for till Ullared och sprätte loss lite kosing på en massa bra att ha saker.

Liam, Noel och Alexander har knappt märkts då de lekt mestadels ute. I alla fall Liam och när Pascal, Teo och Peter kom såg vi inte röken av verken Liam eller Pascal.

De är änna utekillar de där två och så de har arbetat. De vart trötta efter den här helgen, på ett bra sätt.

Det vart även mörkssesökning efter trollens godis igår också, spännande men lite läskigt tyckte pascal. Teo, ja han är en liten tuff en, fast är det för mörk så sprang inte han allt för långt fram.

Igår kväll började äntligen Seppo ge upp hoppet om att betäcka Stella. Stella har inte varit ett dugg intresserad av att Seppo ska få komma till, nej hon är en fin liten dam och håller på sig. Men Seppo, ja han har varit mest intill tokig efter henne och inte kunnat slappna av det minsta de första dagarna. Men igår kväll så började han ge upp och kunde börja äta, leka och slappna av en aning. Det är väl så som det är med människor, är man nykär så har man tappat sugen på att äta… Eller?!?!

Urk, jag längtar redan tillbaks till lugnet och den rofyllda atmosfären som råder över paradiset. Däremot vart det kul och komma hem med, våra sängbord har äntligen kommit och står så fint på plats intill sängen nu. Sen så vart det även kul att titta till alla fynd som låg i kassarna från Ullaredsresan igår. Alltid lika spännande varje gång, hur lätt glömmer man? Ja, för mig är det väldigt lätt, som en liten guldfisk. Så det här med att åka till Ullared och handla är inte kul bara en gång utan två. Först när jag är där och handla och sen när jag kommer hem, för det är ju som att fått handla på nytt igen!

Det som grämer mig en aning är att jag totalt glömde bort att fota lite höstbilder nere i paradiset, det hade varit kul att ta fram och titta på då och då. Men nästa gång så får väl jag fota desto mer nästa gång…

Nej, nu är det nattis natt. Det är en morgon i morron igen och då är det vardag!

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.