HOT, HOT, HOT

Jösses vad varmt der har varit idag…

Men nu är det kväll och det fläktar lite här hemma. De små sover efter en lång dag med massor av lek och stoj . Thomas och Addie har äntligen löst internete. Ja, det som de på något konstigt sätt råkade slarva bort igår när de skulle fixa och trixa. Men Addie och Noah kom cyklande hit innan i kväll och de stora pojkarna (Addie & Thomas) fick sitta här inne och leka med datorerna. Jag och alla barnen satt ute i det sköna, ja grannens barn var ute och lekte för fullt med.
 
Sen när jag satt där under trädet och funderade lite över ditt och datt kom Kitty och Knut på en liten visit. Då var det dags att bege sig in för att ge lite energi till barnen och Thomas och Addie hade lekt klart och internet var igång igen till min glädje.
 
Idag skulle jag slutat sent men jag bör en tur med min kollega så jag gjorde en överraskning för Thomas. Jag åkte och handlade allt inför trippen till Skara sommarland i morgon sen hämtad jag upp de små. Passade även på att åka svängen över A6 och köpa UV/bad tröjor till barnen så de är lite skyddade mot solen i morgon. Så när Thomas kom hem och skulle hänga av sig sin MC jacka så vart jag hemma precis och hade packat upp allt. Gissa om Thomas blev glad och överraskad?!
 
Sen är jag så lycklig för jag lyckades få ledigt på fredag så då drar jag och barnen till torpet så kommer Thomas ner på fredag efter jobbet. Sen får vi åka hem på lördag eftermiddag för på söndag ska vi på dop/kalas hos Ewa och Henke, det ska bli kul. Har bara att fixa en dop present för födelsedagspresenten är klar idag.
 
Sen är jag så lycklig för jag lyckades få ledigt på fredag så då drar jag och barnen till torpet redan så kommer Thomas ner på fredag efter jobbet. Sen får vi åka hem på lördag eftermiddag för på söndag ska vi på dop/kalas hos Ewa och Henke, det ska bli kul. Har bara att fixa en dop present för födelsedagspresenten är klar idag.
 
Jag måste snart börja steka ägg som vi ska ha på mackorna i morgon på picknicken, sen är det bara kalla drycker att packa ner men det gör jag i morgon. Får ju en mini sovmorgon för vi åker inte förens nio tiden. Det blir en lagom dag, barnen kommer att vara super trötta efter en dag med bad och lek i massor och så denna härliga sommar  värme som har kommit till oss. Ja det är ju helt perfekt, tur att Thomas kunde ta ledigt så han kunde följa med.
 
Näpp, dags att sluta skriva och ta tag i kvällen som äntligen blivit lite sval!!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.