Hur mäter man 18 år?

Hur mäter man 18 år?

Ja om man föds och blir 18 då kan man enligt Sveriges lag ta körkort. Slutsats 18 = körkort. Om man är 10 år och lägger på 18 då har man fyllt 28 och har förmodligen arbete, familj och körkort. Slutsats 18 år lika med vuxen.
 
Ja, jag kan hålla på i oändligheters oändlighet om 18 år…
 
Men hur lång tid tar det att gå igenom 18 år?
 
Ja börjar man 18.45 och slutar 22.55 så har man kommit en bit på vägen. När jag tänker efter så behöver 18 år inte vara så lång tid om man bara låter minnen flöda fram.
 
Igår när jag var ute och gick med Stella en liten tidig kvällsrunda runt 17 tiden så fick jag ett mess. När jag tittade efter vem som skickade till mig och hade mig i tanken så blev jag mer än överraskad, jag blev helt paff. Det var Kicki som messade mig, för mig är hon Kicki för andra är hon Kristin.
alt
Ja, vi umgicks flitigt för 18 år sen kom vi på när vi satt där över en öl på ”Bishops arms”. Det som var så fantastiskt var att det inte kändes som om det var 18 år sen utan att det gått ett par månader sen sist vi sågs.
alt
 
Bortsett från att vi har blivit vuxna med egna familjer och kanske inte lika vilda så var allt som förr. Det var en härlig känsla och det kändes så kul att träffas igen. När vi satt där och tjötade och tittade på varandra så kom vi på att vi inte åldrats ett dugg sen sist, alltså var allt som det var för 18 år den.
 
En liten komisk händelse i det hela är att Kicki är idag gift med en klasskamrat till mig som jag har vandrat ihop med från lekis till 9 och sen 9 har vi nog inte sets. Om vi har sets så har jag nog missat detta, men tänk vad världen ändå är liten fast ändå så stor. Tänk om vi vetat för 18 år sen vad vi var idag, ja det kanske inte hade varit så kul men vi hade nog aldrig trott att det skulle ta 18 år tills vi skulle ses igen. Ja, inte heller att Kicki skulle flytta till Taberg och gifta sig med en klasskamrat till mig.
 
alt
Jag vet inte varför vi slutade att ses… Ja, jag vet att vi inte blev osams eller något sådant utan jag tror att livet lunkade på och vi kom ifrån vår vänskap.  Arbete och andra förpliktelser som man fick när man bodde själv. Kanske en och en annan kille som tog upp tiden, inte vet jag. Fast vänskap finns även om det tar 18 år att hitta till varandra igen.
 
Kvällen var i alla fall en väldigt bra kväll och det vi kom på var hur lika vi var både då och idag. Helt fantastiskt!!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.