Hur ska jag klara detta!??!

 

Helt otroligt, hur ska jag klara av detta?!
Min röst har näst intill försvunnit och det bränner i hela halsen så jag ringde och rådfrågade farbror doktorn. De ville ta sig en titt och det gjorde de, inte så alvarligt utan troligt vis ett virus som satt sig i halsen och gjort mig stum.
Vad var medicinen då? Jo, tystnad så gott det går… Hur ska mammarika kunna vara tyst?!?! Det var den mest otäcka medicin jag någonsin fått i mina dar, i alla fall som jag kan minnas. Fick även något grönt att gurgla med, det skulle bedöva så jag kan dricka och äta utan att det gör så förbaskat ont.
Jaha, inte hade jag då tänkt att hinna vara halvstum och halvbränd i halsen inte. Nej, mammarika har egentligen fullt upp med jobb och annat och nu är mina planer totalt förstörda. Jag skulle ju träffa väninnorna och tjöta, det kan inte mammarika för jag kan inte vara tyst en hel kväll och bara sitta och lyssna inte.
Som tur är, är detta övergående och jag kommer både kunna prata och sjunga, helt fantastiskt. Jag kanske ska söka in till kyrkokören när min röst är tillbaks… Eller kanske inte?!?!
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.