Hv leder!

Japp nu gjorde HV mål och nu gjorde FBK mål. Men dock så leder HV än och det är bara nummer 1 som räknas.

Har suttit här i lugn och ro och scrappa lite, det var kul för nu var det ett bra tag sen sist. Barnen nanar sen länge sen och Thomas är på jobbet. Ja, jag har det riktigt skönt här i min ensamhet. Telefonen har ringt men det är bara trevligt med tjötsjuka vänner som ringer. Då vet man ju att man är omtyckt och att folk tänker på en.

Undrar lite om jag orkar gå och göra mig lite kvällsmat för jag var inte hungrig innan när barnen åt. Men jag vet inte vad jag är sugen på det är det som är det jobbigaste. Har testat att gå med mina nya skor och de är så sköna och så snygga. Jag gick med de på mig samtidigt som jag gjorde tvätten. Två flugor i en smäll kan man säga ju.

Var ute hela eftermiddagen med barnen, det var lite kallt men med en termos kaffe och tidningen Café så gick två timmar väldigt fort. Bullarna blev bra även denna gång hoppas nu att alla gäster gillar de i morgon med. Nu kommer det visst ännu mera vänner hit, Det sprider sig som ringar på vatten att det nalkas kaffe på Ekhagen i morgon. Kul för barnen för det kommer lite kompisar till de med och sen har vi sovmorgon på torsdag, helt perfekt!!

Man kan inte förändra andra, bara sig själv!

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.