HV vann & nu är det fredag!

Det är redan fredag morgon och nu är jag ledig till på måndag igen. Det ska bli skönt att ha en helg ihop med dem som jag älskar mest. Ingen som ska jobba eller åka på någon resa, helt fantastiskt.

Grådagen bara rullade på och till slut vart det dags att åka hem från jobbet. Mamma hade haft det kanon med barnen och åkte strax efter att jag kom hem. Thomas kom inte allt för sent efter mig och hade haft det bra i Borås och tyckte att det vart kul att till på fotboll. Nu har jag glömt att fråga vilka som vann kom jag på.

Men ett annat lag som spelade igår och vann var ju HV71, det är ju jätte kul och hoppas att det går bra för de i år nu. Vore kul med lite hallaballoa här i Jönköping!

Gav baren ledigt från förskolan idag, det blev lite senare i går för de när mamma satt barnvakt så jag tyckte de skulle behöva en lite sovmorgon. Sen efter att vi ätit frukost ska vi åka till Kamilla, Noah och Sarah för att umgås och ha det skoj.

Efter att Thomas har slutat jobbat ska vi åka och storhandla igen, nu börjar det bli ebb lite här och lite där. ÖB kommer även få ett besök av oss för det börjar ta slut lite bland våra kemikalier med och där är det perfekt att handla sådant.

Men nu så ska jag börja med frukost så det blir något gjort av denna dag!

 

Många ting, som inte kan övervinnas när de står tillsammans, ger efter, när vi tar itu med dem ett och ett.
Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.