HV71 fixade en barnvakt!

Japp då vann HV mot Timrå i lördags kväll till Thomas glädje, ja och flera 1000 till då! Om de vann så skulle Thomas få sätta sig i Riksbyggens bås och titta på kvällens match och så vart det ju.

Nu kommer lilla mamma upp och får passa glinen, fast hon tycker det är rätt så kul ända. Liam blir ju glad, han tyckte att mormor gott och väl kunde sovit över här igår tills idag. Det var ju onödigt att åka hem. Ja de små är ju allt för roliga, Noel tyckte att Thomas kunde flytta vårt hus till där Kamilla och Addie bor för då blir det inte så långt och gå… Undra om inte Kamilla försöker övertalade små att jobba på att vi ska köpa ett radhus där de bor?!?! Hmm det luktar os som man säger!!!!

Jag hoppas ju nu att HV vinner även i kväll så det blir lite holabaloa i Jönköping snart igen! Ja nu så till och med gör de ju ett 365 projekt i vår lilla fina stad. Ett sätt som gör att folk ska komma ut mer och att det faktiskt händer en del saker här. Rätt som det är så kan man finna en bok gömd någon stans här och var som man då får lov att ta hem. Liten kul tanke är det ju allt.

Hoppas att folket nappar på det, för nu är jag trött på alla tråkiga nyheter som det strå om i JP. Fram med det lite mer positiva, det sprider sig och då blir allt mycket bättre och lättare!! Ge någon ett leende idag och jag lovar att Ni kommer få tillbaks ett! Det är värt ett försök tycker jag!

Jösses vad jag lät glad och positiv idag då, undra om det beror på att jag både vann på lottot och Joker i går?!?

alt

Skrapa lite på ytan och jag lovar Ni finner mer…

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.