HV71 vs TVÄTT

Jag har fortfarande inte blivit klar med den stora, stora tvätten som har legat över helgen å hånat mig. Nu har jag börjat ta tag i den och det tar tid för det var många tvättar i den.

altalt

Thomas å andra sidan han sitter på Kinnarps arena och tittar på HV, inte för att jag vet hur det har gått. Vi sågs 20 minuter idag när han kom hem. Gubben ringde innan han kom och undrade med rar röst om jag kunde tänka mig att stryka hans skjorta. Det är ju klart att jag gjorde, det var perfekt för då fick jag strykt min duk för första gängen. Tänkte att har jag ändå järnet framme så kan jag lika väl stryka den med… Så fin den blev struken!

Jag har även stukigt en duk som tillhör mitt kontor på jobbet, den var så bläig nu att jag tog hem och tvättade den. Måste ju föregå med gott exempel så den var jag absolut tvungen att stryka. Annars så brukar jag lägga på duken på bordet lite fuktig och släta ut. Det funkar utmärkt bra att göra så med!!

Stryk och hej & skott i mål!! Nu kom Herr Jonsson, HV vann med 3-1

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.