Hyhsss!

Idag så ska jag jobba kväll och det känns bra för jag var trött i morse. När jag jobbar kväll så brukar jag ligga så länga jag kan ända tills barnen vaknar eller har tittat färdigt på tv:n. När Thomas går upp på morgonen har jag sagt till Thomas att han inte får låta utan måste vara knäpptyst. Det brukar funka ända tills han ska ta på sig. 

alt

Då händer det saker ska jag lova och jag har frågat han flera gånger VARFÖR??? Ja, Thomas fattar inte vad jag pratar och han envisas med att han är ju tyst som en mus. NOT!!! Då börjar han öppna en garderob sen smäller han igen den, sen glömde han något och öppnar åter den och sen kommer smällen igen. Därefter så måste han harkla sig och då väldigt högt, samtidigt som han tar sin nyckelknippa och slänger med som då resulterar i rassel och en smäll på skohornet. När då skohornet får sig en tjonga åker den ner i vårt skoställ som är gjort av plåt. Det låter som om Ringaren i Notre Dame har bosatt sig i vår hall.

alt

Det är här mitt HYHSSSSSSS kommer väldigt högt. Vet Ni vad min käre make gör då?! Han hyhsssar tillbaks och det resulterar i att Noel vaknar. Mm vad säger man?? Är Thomas man eller man? Ja, det är inte svårt att gissa, han har de mest manliga generna på hela Ekhagen. Finns inte tillstymmelse på en liten gnutta Venus i Thomas inte, men jag älskar han ju ändå! alt Ja så när jag hyshhar åt Thomas har han sagt att han ska hyshaaa tillbaks med ett leende på läpparna!!

Varför lägger en kvinna ned tio års arbete på att försöka ändra en mans vanor och klagar sedan över att det inte är samma man som hon gifte sig med?

 

Det här inlägget postades i Blogg. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.